Verzekeringen voor particulieren

Als onafhankelijke verzekeringsmakelaar zoeken wij de beste verzekeringen voor u. Naast de verplichte verzekeringen hebben wij nog een heel ruim aanbod in overige verzekeringen.

 

Klik op onderstaande afbeeldingen voor meer informatie of contacteer ons vrijblijvend voor uw vragen of een offerte.

Package
Mannetje Kantoor Wysmans verzekeringen in een pakket
Brand
Mannetje Kantoor Wysmans brandverzekering
Familiale
Mannetje Kantoor Wysmans familiale verzekering
Auto (voertuigen)
Mannetje Kantoor Wysmans autoverzekering
Rechtsbijstand
Mannetje Kantoor Wysmans rechtsbijstand
Bestuurder
Mannetje Kantoor Wysmans bestuurdersverzekering
Hospitalisatie
Mannetje Kantoor Wysmans hospitalisatieverzekering
Voorzorg
Mannetje Kantoor Wysmans voorzorg
Uitvaart
Mannetje Kantoor Wysmans uitvaartverzekering
Bijstand
Mannetje Kantoor Wysmans bijstand
Vakantie
Mannetje Kantoor Wysmans reisverzekering annulatieverzekering
Pensioensparen
Mannetje Kantoor Wysmans pensioensparen
Langetermijnsparen
Mannetje Kantoor Wysmans langetermijnsparen
Schuldsaldo
Mannetje Kantoor Wysmans schuldsaldo
Meer weergeven
 

Package

Koppel uw verzekeringspolissen in een pakket en geniet van diverse voordelen.

Brand

Uw huis, uw thuis: u hebt er veel tijd en geld in geïnvesteerd. En op een dag vat de frietketel vuur, een kaars valt om en alles gaat in rook op, een storm vernielt uw dak en veroorzaakt waterschade, … 

Zorg voor een ideale bescherming van al uw bezittingen, zowel bij schade als bij diefstal, binnen- en buitenshuis. Deze verzekering is bestemd voor eigenaars, huurders of gebruikers van gebouwen.

 
 

Deze verzekering is nog steeds niet verplicht. Nochtans is deze optie voor elk gezin zinvol. Kattenkwaad van de kinderen, plots agressief gedrag van een huisdier of gewoon een ongelukkig manoeuvre waardoor u schade veroorzaakt aan derden kan een dure zaak worden. Door deze dekking hoeft een persoon die aansprakelijk is voor schade, toegebracht aan derden in de loop van zijn privé-leven, niet de rest van zijn leven in financiële moeilijkheden te zitten. 

De gevraagde premie is bovendien heel bescheiden en hangt af van de samenstelling van het gezin. Alleenstaanden en gezinnen van 60- plussers betalen minder dan een klassieke familie. Aanvullend onderschreven in het kader van een brandverzekering is deze waarborg nog voordeliger.

Familiale

 

Rechtsbijstand

U heeft rechten … maar vaak maakt u er geen gebruik van, uit vrees voor proceskosten en beslommeringen of gewoon omdat u niet weet tot wie u zich moet wenden. 

Uw rechten verdedigen is erg duur; advocaat, expert, deurwaarder, gerechtskosten enz. Een rechtsbijstandverzekering biedt u de wapens om voor uw recht op te komen.

Auto (voertuigen)

Aan het stuur van uw wagen bent u nooit veilig voor een ongeval en dat kan zware financiële gevolgen hebben.

De autoverzekering is dan ook een wettelijk verplichte verzekering. Voor uw autoverzekering gaan we bij Kantoor Wysmans nv op zoek naar een optimale prijs-kwaliteitsverhouding voor u.

Bestuurder

Alleen de verplichte verzekering afgesloten? Riskant! Neem zonder stress plaats achter het stuur en verzeker niet enkel de schade die u aan derden berokkent maar ook de schade aan uw eigen voertuig of de kwetsuren van uzelf als bestuurder.

 
 
 

Hospitalisatie

Een opname in een ziekenhuis neemt maar al te vaak een grote hap uit het gezinsbudget. Bespaar uzelf dergelijke financiële zorgen en kies voor een hospitalisatieverzekering. Het is de ideale aanvulling op de basistussenkomst van het ziekenfonds.

 

Uitvaart

Leven wordt steeds duurder, sterven ook. Bespaar uw familie hoge kosten en praktische zorgen: verzeker uw begrafenis. 

Meer info of direct een offerte aanvragen kan via deze website.

Voorzorg

Een ongelukje in uw privéleven is snel gebeurd maar kan soms grote gevolgen hebben. Wie betaalt de opleg van de dokter, de apotheek, de kinesist, het ziekenhuis? Wie vergoedt u of uw familieleden bij blijvende invaliditeit of overlijden? 

De verzekering ongevallen is vaak een broodnodige aanvulling op de tussenkomst van uw verplichte ziekte- en invaliditeitsverzekering.

Bijstand

Alleen de verplichte verzekering afgesloten? Riskant! Neem zonder stress plaats achter het stuur en verzeker niet enkel de schade die u aan derden berokkent maar ook de schade aan uw eigen voertuig of de kwetsuren van uzelf als bestuurder.

 
 
 

Vakantie … zalig! Maar wat als het noodlot toeslaat? Een klein ongelukje wordt ver weg van huis, al snel een reusachtig probleem. 

Vertrek voortaan met een gerust gemoed en sluit een reisverzekering af. Een reisverzekering komt niet alleen tussen bij zware ongevallen of ongemakken maar ook bij alledaagse kleine voorvalletjes. 

Met een professionele reisverzekering wordt uw vakantie de unieke tijd waar u al zolang naar uitkijkt!

Vakantie

 

Pensioensparen

Zonder pensioensparen zal het een sobere oude dag worden. In deze tijd van vergrijzing en onduidelijkheid over de omvang en de financiering van uw wettelijk pensioen, neemt u maar best geen risico’s. 

Spaar met het oog op de toekomst en profiteer maximaal van fiscaal gunstige maatregelen.

 

Langetermijnsparen

Stel dat één van jullie overlijdt; hoe moet de ander het dan financieel redden? Hoe gaat men zijn huidige levensstandaard behouden? Bovenop een plotse daling van bestaansmiddelen, komen er soms zware kosten bij zoals de ziekenhuisfacturen, begrafeniskosten en successierechten. 

Of stel dat u later droomt van : reizen, uw favoriete hobby uitoefenen, wekelijks een restaurantje meepikken, … en dat net wanneer u het plots met minder moet stellen. 

Het is dus verstandig om op zeker te spelen met een levensverzekering die enerzijds bij uw overlijden de storting van een bepaald kapitaal aan uw rechthebbenden garandeert, maar die anderzijds ook aan de begunstigde een bepaald bedrag uitbetaald als de verzekerde op een vooraf bepaalde datum in leven is.

 

Schuldsaldo

Proficiat! U hebt uw droomwoning gevonden. Nu nog een hypothecair krediet afbetalen. Maar stel dat er tijdens de lange afbetalingsperiode iets gebeurt met een kostwinner … 

Wanneer een kredietnemer overlijdt vooraleer zijn lening (hypothecair of andere) die hem werd toegestaan volledig is terugbetaald, erven zijn rechthebbenden deze schuld. 

De schuldsaldoverzekering neemt de financiële gevolgen van uw overlijden ten laste door uw nabestaanden te vrijwaren tegen de terugbetaling van uw lening.

 

DIEPENBEEK

OPENINGSUREN

CONTACT

Kempenstraat 158

3590 Diepenbeek

T: 011 32 37 47

F: 011 35 20 02

Maandag:     9u - 12u    en    14u - 17u

Dinsdag:       9u - 12u    en    14u - 17u

Woensdag:   9u - 12u

Donderdag:  9u - 12u    en    14u - 18u

Vrijdag:         9u - 12u    en    14u - 17u

BEVERST

Schoolstraat 21 bus 2

3740 Beverst

T: 089 49 15 89

F: 089 49 25 79

   op afspraak

Maandag:     9u - 12u30        14u - 18u

Dinsdag:       9u - 12u30        14u - 18u

Woensdag:   9u - 12u30

Donderdag:  9u - 12u30        14u - 18u

Vrijdag:         9u - 12u30        14u - 18u

OPENINGSUREN

© 2020 | Kantoor Wysmans | FSMA 23953 A-cB | Ond. nr. 0427.901.345 | alle rechten voorbehouden | Privacy verklaring         powered by KreationS